Szobafogság - Neked meddig tart???

Avagy csapatoddal juss ki 60 perc alatt egy logikai fejtörőkkel teli szobából. Izgalmas történetek, igényesen berendezett szobák, kellően nehéz feladatok és nagyon kedves moderátorok várnak Rátok! Ha baráti társaságoddal, családoddal vagy céges csapatoddal egy óra tömény szórakozásra vágysz, akkor ne keress tovább, megtaláltad! Vajon Nektek meddig tart a szobafogság?

Szobáink

  • smugler_
  • part_titkar_
  • JB_
  • kitelepules

Szobafogság – Neked meddig tart? (Kijutós játék élőben Budapesten)

Kijutós játékunknak ezt a szlogent adtuk, mert a legfőbb ellenfeletek az idő lesz. Az elsők között nyitottunk Budapesten, tudjuk, miről beszélünk. Szabadulásotok során meg kell küzdenetek fejtörőkkel, zárakkal, kép- és hangrejtvényekkel, illetve különböző hétköznapi és nem éppen hétköznapi tárgyakat kell használnotok. Eközben a három különböző történetünk részeseivé is váltok. A feladat egyszerű: 60 perc alatt kell kijutni szobáink egyikéből.

Három szabadulós szoba, három izgalmas történet

Igen, mi három szabaduló szobával várjuk a bátor jelentkezőket, Budapest belvárosában az ANKER’T romkocsmában. Három igényesen berendezett szoba, három izgalmas történet, ez az, ami rátok vár. Felgöngyölítenél egy csempész történetet? Netán a pártvezér elleni merényletet akadályoznád meg? Esetleg 60 percre James Bond nyomdokaiba lépnél? Csak választanod kell!

Cégek? – Nem pusztán csapatépítés

Mi szeretnénk a kellemeset a hasznossal összekötni, ezért úgy alakítottuk ki a játéktereinket, hogy a különböző kijutós szobában játszók ne zavarják egymást, így akár míg a csapatok egyik fele játszik, addig a másik fele egy tréningen, előadáson vehet részt az egyik szobánkban. Erre is volt már többször példa, íme, az egyik. Az infrastruktúra biztosított, nagy képernyős TV, 30 szék, prezentációra alkalmas laptop mindenki számára rendelkezésre áll a csapatépítés során.
Az ingatlanunk méretei miatt nekünk valóban nem gond összehozni akár 50 fős céges csapatépítést sem, hiszen ez a fő profilunk, amit büszkén hirdetünk céges referenciáink között. Partnereinkkel karöltve pedig a belvárosban 100 főnek tudjuk párhuzamosan biztosítani a szabadulás élményét.

Angolul is? – Of course!

Moderátoraink kiválóan beszélnek angolul, ezért akik nem kijutós játékra vágynak, hanem roomescape élményre, nálunk ők is megtalálják számításukat. Szabaduló szobáink úgy lettek kialakítva, hogy angolul beszélők is játszhatnak bennük, de valójában bármilyen nyelvtudással lehet jönni, hiszen a feladatok 90%-a nem igényel nyelvtudást.

Moderátorok – Nekünk a vevő az első

Moderátoraink kedves, segítőkész fiatalok, akik mindenben a rendelkezésetekre állnak és végig követik a szabadulós játékotokat. Ezzel tudjuk biztosítani, hogy az élmény maradandó legyen és végig kellő kihívást nyújtson. Elvégre hozzánk szórakozni jöttök!

Horror vagy nem horror, ez itt a kérdés?

Nem horror. Nincs ijesztgetés. Nincs para. A csapatépítések során egyszerűen csak logikai feladványokat kell megoldani és azok segítségével kijutni a szabaduló szobákból 60 perc alatt. A csapatmunka elengedhetetlen, az adrenalin garantált.

És milyen a környezet?

Igényes és tiszta. Olyan, amilyet mi is elvárnánk más szolgáltatóktól, ha hozzájuk mennénk csapatépítésre. A szabaduló szobáink berendezése igényes, ahol a történet azt igényli ott modern, és a várónkról is hasonlókat lehet elmondani. Az volt a cél, hogy miközben kijutós játékot játszotok, ne azzal kelljen törődni, hogy mennyire lesztek koszosak vagy összetörik-e alattatok a lomtalanításból kukázott szék. Elég nyomást helyez rátok a visszaszámláló óra is, nem kell máson stresszelni. És mivel az ANKER’T romkocsma pincéjében vannak a szobáink, ezért az élő kijutós játék élmény után ihattok pár sört, vacsorázhattok vagy éppen bulizhattok is hajnalig.

Fizetési módok?

A szabadulásotok árát előre utalással, a helyszínen készpénzzel, esetleg OTP vagy K&H Szép kártyával is tudjátok rendezni. Cégek esetében utólagos átutalásos pénzügyi teljesítés is rendelkezésre áll. Aktuális árainkról bővebb információt itt találtok.

Partnereink, akikkel rendszeresen együtt dolgozunk és büszkék is vagyunk rá

  • utazzitthon-uj-logo
  • Don-pepe
  • Szobafogsag_ANKERT1