Csapatépítés

Referenciák

Csapatépítő rendezvény és még több

Olyan csapatépítő programot szervezel, ami nem csak produktív, de élvezetes is? Akkor üdvözlünk, jó helyen jársz! A szabadulós játék módszer különösen eredményes csapatépítő, mert minden egyén a 60 perces játékidő (vagy rövidebb, hosszabb, ahogy csak szeretnétek) alatt akaratlanul is csapatjátékossá „képzi” magát mindamellett, hogy garantáltan jól szórakozik. Játékosaink a bezárt ajtók mögött rájönnek, hogy az újszerű feladatok megoldásához nem lexikális tudásra van szükség, nem is erőre, hanem találékonyságra és megfelelő csapatmunkára. Ez a szabadulás kulcsa, mert ez biztosítja a munkamegosztás hatékonyságát és ez előzi meg az „erő” felesleges megtöbbszörözését. A szabadulós játékban a közös cél növeli a csoportkohéziót és a jövőben is jobb kommunikációt eredményez; a munkaidő kávészünetében ideális beszélgetést indító téma a közös (siker)élmény.

Vagy még ennél is több izgalomra vágysz, és a csapatépítést szívesen összekötnéd extrémebb programokkal, például városi GPS keresgélés, buborékfoci, quad, geocaching és még sok más kaland? Ezekről bővebb információt itt találsz.
Jól tudjuk, mi kell egy fantasztikus rendezvényhez, hiszen sok éves tapasztalatunk van saját és külsős helyszíneken szervezett rendezvényekben. Jó csapat, felejthetetlen program, rugalmas játékvezetők és természetesen finom fogások és italok. Nektek mindössze a csapatot kell összeszedni, mi minden mást biztosítunk.

20-tól 150 főig biztosítjuk csapatotok szórakoztatását a teljes rendezvényszervezői teendőkkel együtt. Ebben az esetben érdemes írnod nekünk az info@szobafogsag.hu email címre vagy telefonálnod a +36 70 628 568-as telefonszámon. A szervezési folyamat minden részletét megosztjuk veled, aktívan vehetsz részt a döntések meghozatalában annak érdekében, hogy garantáltan azt a csapatépítő élményt hozzuk össze közösen, amit terveztél!

Partnereink, akikkel örömmel dolgozunk együtt a csapatépítő rendezvényeken:

Mit ajánlunk?

  • Teljes rendezvényszervezői feladatok koordinálása 150 főig
  • Helyszínbiztosítás
  • Catering
  • Szabadulószoba fix helyszíneinken
  • Szabadulószoba kitelepüléssel
  • Sit&Solve játék
  • GPS Geocaching városban és terepen
  • Egyéb csapatépítő programok>