Franchise

A szabadulós játékok rövid történelmük alatt hamar hatalmas népszerűségre tettek szert. Ezt jól példázza, hogy magyarországi indulásuk 5. évében már több, mint 60 helyszínen várják a kikapcsolódni vágyókat. Büszkén mondhatjuk el, hogy mi az elsők közt vágtunk bele a szabaduló szobák építésébe és a népszerűsítésben is aktívan részt veszünk.

Így tehát nem meglepő, hogy a kijutós játékok térhódítása megállíthatatlan és a legtöbb külföldön jelenleg működő szobákhoz fűződik magyar szál. Ezen folyamathoz szeretnénk segítséget nyújtani és tapasztalatunkkal valamint szakértelmünkkel hozzájárulni a sikerhez, a sikeretekhez!

Az utóbbi idők hasonló jellegű megkereséseire gyorsan reagálva, elkészítettük naprakész „how-to” pendrivejainkat. A pendriveon megtalálható egy egész szabadulós szoba, az összeállításához szükséges képekkel, fileokkal, a kellékek listájával, valamint kép- és hanganyaggal. Ezen felül pedig oktató videókkal, melyek bemutatják a szoba helyes felállítását, elrendezését. A csomag pontos leírást tartalmaz a játék menetéről is, valamint választható olyan opció is, melyben minden terhet leveszünk a vállatokról és az eszközök beszerzésétől a szoba megépítésén át egészen a kulcsok átadásának pillanatáig mindent elvégzünk, így rögtön egy játékra kész szabadulós szobát kaptok meg.

Áraink minden esetben egyénre szabottak és egyedi kéréseket is teljesítünk. Árajánlatért, illetve egyéb információért keresd bizalommal kollégánkat a lenti elérhetőségek bármelyikén.