GY.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen ruhában jöjjünk kijutós játékot játszani?

Az utcai ruházat tökéletes. Nyugodtan jöhettek magas sarkúban, de akár öltönyben is, ide nem kell váltóruha, ha a játék után még tovább indulnátok szórakozni. Nem kell koszra számítani, csak fejtörőkre.

Hogyan tudunk fizetni?

- Fizethettek készpénzzel a helyszínen
- Banki átutalással a következő bankszámlára: Raiffeisen Bank – 12011148-01539403- 00100000 | Kedvezményezett: iTernity Kft. | Közlemény rovatba: kérjük, ide írd a foglalási nevet, a szobanevét és a foglalt időpontot is. Köszönjük.
- Szép kártyával (OTP és K&H) a szabadidő zsebből szintén a helyszínen.

Cégen belüli nagyobb csoporttal mennénk, de elég nehéz megszervezni, hogy egyben le tudjuk foglalni a szobákat. Mi a teendő?

Ebben az esetben érdemes velünk e-mailben info@szobafogsag.hu vagy telefonon +36 70 628 3568 felvenni a kapcsolatot. Ilyenkor gyakori, hogy nyitvatartási időn kívül is biztosítunk időpontokat, esetleg komplett napot. Rugalmasak vagyunk, biztosan találunk megoldást.

Cégeknek tudunk szolgálni egyedi csapatépítő ajánlattal?

Igen! Érdemes ránézned a Csapatépítés aloldalunkra, de minden további kérdéseteket várjuk levélben info@szobafogsag.hu vagy telefonon!

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Az online foglalási rendszerünkben a weboldalunkon. Foglalás itt. Ha valamiért nem boldogulsz vele vagy nehézségekbe ütközöl, akkor jelezd nekünk e-mailben info@szobafogsag.hu vagy telefonon ezen a számon +36 70 628 3568 és szívesen segítünk. Írd meg a kívánt időpontot és hogy melyik szabadulós szoba tetszik, illetve a telefonszámodat is és lefoglaljuk azt neked.

Mégsem jó az időpont, amit foglaltam, valami közbejött. Lecserélhetem?

Pontosan tudjuk, hogy mennyire nem könnyű egy csapatnak megtalálnia a mindenki számára tökéletes időpontot. Ezért természetesen van rá lehetőség, hogy kicseréljétek az időpontot, de kérünk, időben jelezd csere igényedet, hogy a felszabaduló értékes időpont másoknak is foglalható legyen.

Hogyan tudom lemondani a befoglalt időpontomat?

Kérünk szépen, mihamarabb írásban jelezd felénk (így marad bizonyítható nyoma) a lemondási szándékodat az info@szobafogsag.hu e-mail címre és mi töröljük az időpontodat a foglalási rendszerünkből.

Van korhatára a játéknak?

Az alsó korhatár 12 év. Alatta csak szülői felügyelettel lehet részt venni a kijutós játékban. Úgy találtuk, hogy körülbelül 12 éves kortól élvezhető a játék. Ha fiatalabb szabadulókkal érkeznétek, kérjétek személyre szabott vagy gyermekprogram ajánlatainkat, hogy ők is jól érezhessék magukat, vagy nézzetek rá a csomagok között a Szabadulós Gyerekprogram ajánlatunkra.

Ajándékba adnám az élményt, mi a teendő?

Nagyon kedves ez Tőled, biztosan emlékezetes lesz az ajándékod. Ez esetben jelezd nekünk ajándékozási szándékod az info@szobafogsag.hu mail címen. Különleges voucherünk-et mail-ben fogod megkapni, amit aztán az ünnepelt abban a szobában és abban az időpontban használ fel, amikor csak kedve tartja. Bővebb információt a voucherekről itt találsz.

Hatnál többen jönnénk, lehet?

Javasoljuk, hogy ne gyertek hatnál többen. Szabadulós játékaink precízen megtervezett élmények, amelyek kifejezetten maximálisan 6 főre vannak tervezve. Ennél nagyobb csapatlétszám esetén már jelentősen romlik a játékélmény. Viszont, ha ilyen sokan vagytok, arra is van megoldás! Az egyik, hogy foglaljatok két szobát és mi megszervezzük a párhuzamos játékot, vagy ami még izgalmasabb, ha kéritek egyénre szabott ajánlatainkat.

Mennyire félelmetes ez a játék?

Egyáltalán nem az. Viszont annál izgalmasabb. Itt nem az a cél, hogy megijedjetek, hanem hogy az időnyomás alatt a legtöbbet hozzátok ki magatokból, együttes erővel, egymásra támaszkodva, valódi csapatként.

Változnak a pályák?

Nem, vagy csak minimálisan. Jelenleg 3 különböző kijutós játékunk van Budapesten és 2 a Balatonon, ezekben tudtok játszani. A szobák újrajátszhatósági kihívást csak a ki nem jutott csapatoknak jelentenek. Törekszünk arra, hogy új és új játékokat alakítsunk ki, de adott tematikához tartozó játék minimálisan újul csak meg az elérhetőségi ideje alatt.

Melyik a jobb/nehezebb pálya?

Nem tudjuk eldönteni, tényleg. Talán az elmondható, hogy a legkönnyebbre a „Rejtélyek Roxfortban” van tervezve és a legbonyolultabb a „Rázva, nem keverve” szoba.

Kijutási esélyek?

Körülbelül a csapatok 60%-a kijut, tehát van kihívás. Gyere el és tedd próbára magad!

Ez tényleg jó móka?

Határozottan igen!