Foglalás

Foglalható szobáink

  • JB_
  • part_titkar_

A Szobafogság nem más, mint egy szabadulós szoba vagy kijutós játék, de élőben! Vagyis ha szereted az ilyen típusú, gondolkodásra serkentő játékokat, és unod a szokványos csapatépítő feladatokat, akkor mi sem fogunk Neked/Nektek csalódást okozni, ez biztos.

Tehát van három szobánk, ami maga a játéktér, ide lesztek bezárva a csapatoddal, maximum 60 percre. A szobák mind berendezésükben, mind feladataikban, mind pedig az alaptörténetükben különböznek egymástól. Nálunk nincs ijesztgetés, nem kapcsoljuk rátok a villanyt, nincs bent rajtatok kívül senki a játékban. Csak magatokra hagyatkozva kell megoldanotok mindent ügyességi és logikai feladványt a szobában, hogy kijussatok időben. Játékmestereinktől walkie-talkie-n kérhettek segítséget, ha szükség van rá.
A csapatépítésnek és családbarát programnak egyaránt tökéletes közös elfoglaltságot jelenleg az alábbi szobáinkban gyakorolhatjátok:

A "Párttitkár Irodája" egy igazi időutazás, ami valahogy a szívünkhöz nőtt - hiszen ez az egyetlen szabadulós játékunk, mely a nyitásunk óta folyamatosan látogatható -, vagy már minket is beszippantott a párt agymosó propaganda gépezete? Ezúttal ügynökként kell helyt állnotok, hogy a pártvezér ellen eltervezett merényletet meghiúsítsátok. Azonban a vezérkarnak ennyi nem elég. A merénylő csoport tagjait még nem ismerik, ezért terhelő bizonyítékokat kell megtalálnotok az összeesküvőkről. Ha sikerül, akkor egyben a kijutás is garantálva van.

A “Rázva, nem keverve” szobánk az MI6 ügynökeinek bőrébe repít (James Bond neve ismerős?), minden kreativitásotokra és problémamegoldó képességetekre szükségetek lesz, hogy elhárítsátok a fenyegetettséget! Csak rajtatok múlik a siker, de készüljetek egy újfajta kihívásra, hiszen több játéktérben kell helytállnotok, a csapategységet kezdetben megbontva, majd újra egyesítve! Szabadulós szoba a javából, sokat dolgoztunk a megtervezésén és megvalósításán.

A “Csempész” a legújabb játékterünk: Ahogy mindenki tudja, a legfontosabb dolog a család. De Peppino, a Csempész ezt nem így gondolta, és elárulta azt. Az utolsó szállítmány soha nem érkezett meg Don Gambinohoz, ezért elküldte a legjobb csapatát, hogy megoldja a problémát. Most rajtad a sor, hogy visszaszerezd az értékes dolgokat, amit a Csempész ellopott Don Gambinotól. Meg tudod csinálni 60 percen belül, mielőtt a rendőrség megérkezik, és letartóztatja az egész bandát? Csak rajtad múlik! Ha elég okos vagy, akkor nem kell aggódnod Don Gambino dühe miatt.

Több információ nem láthat napvilágot, (így is túl sokat tudtok már a Pártvezér véleménye szerint) mert ezt meg kell nézni, úgy fogod megérteni miről is beszélünk. Sőt, nem elég megnézni, át is kell élni, elvégre koncertélményt is nehéz leírni, hát még ezt.

Várunk rád a Szobafogság szabadulós szobában!