Szabaduló szobák éjszakája

Szabaduló szobák éjszakája

A Szabaduló Szobák Éjszakája 2014.08.01-én került megrendezésre Budapesten. A Szobafogság csapata, mint Budapest egyik legrégebbi és legnagyobb Room Escape játéka, örömmel csatlakozott a felkéréshez és a Gyilkossági helyszín nevű szobánkat neveztük e jeles alkalomra.

“Hagyományteremtő céllal indul a Szabaduló szobák éjszakája, melynek célja, hogy tovább népszerűsítse a kijutós játékokat. Ezen a napon az átlagostól eltérő, hosszabb nyitva tartással várunk minden kedves érdeklődőt, fontos azonban a várható fokozott érdeklődés miatt az előzetes időpont foglalás. Ha ezzel kapcsolatban kérdésetek van bármelyik elérhetőségünkön állunk rendelkezésre. A Szabaduló szobák éjszakáján 50%-os kedvezménnyel tehetitek próbára a játékban résztvevő szobánkat és kedves moderátorainkat. Amennyiben külföldi vendégeiteket is szeretnétek elhozni bátran tegyétek, nálunk minden játék elérhető angol nyelven is és természetesen a moderátorok is magabiztos angol tudással rendelkeznek. Biztosak lehettek abban, hogy lebilincselő játékélményben lesz részetek és hamarosan a rutinos szabadulók között találhatjátok magatokat. :)
Már most jegyezzétek a naptáraitokba: 2016.08.01 – Szabaduló Szobák Éjszakája – Szobafogság, sok szeretettel várunk benneteket!”

Szabaduló szobák éjszakája