Szobaink

Kijutós játékaink

A szabadulós játékainkat már 7 különböző játéktérben is élvezhetitek. Mind a hét szabaduló szoba teljesen különböző mind berendezésben, mind feladvány típusokban, mind pedig történetben.

Nálunk nincs ijesztgetés, nem kapcsoljuk rátok a villanyt, nincs bent rajtatok kívül senki a játéktérben. Kizárólag magatokra hagyatkozva kell megoldanotok minden ügyességi és logikai feladványt, hogy kijuthassatok időben. Kalandmestereinktől walkie-talkie- n kérhettek segítséget, ha szükségetek lenne rá.

Szabadulószobáink 2 fős csapattal is megoldhatóak, de úgy vannak kialakítva, hogy egészen 6 fős csapatokig is maximális játékélményt nyújtanak.

Helyszíneink:
Szobafogság Anker't - 1061, Budapest, Paulay Ede utca 33
Szobafogság Club Aliga - 8171, Balatonvilágos, Aligai út 1 (csak a nyári szezonban elérhető játékok)
Knowland Budapest - 1083, Budapest, Ludovika tér 6. (Magyar Természettudományi Múzeum)

Budapesti kijutós játékaink egész évben, míg a balatoniak csak szezonálisan, nyáron érhetőek el.


Szobafogság Anker't - "Rejtélyek Roxfortban"

Egy elvarázsolt világ, ahol sok múlik rajtatok. Vajon megtaláljátok az elveszettnek hitt lélek egy darabját, mielőtt feltámadna az, akinek a nevét leírni sem merjük? Csak az együttműködéseteken és kreativitásokon múlik.
Ha ismered Harry Potter különleges világát, akkor ezt a szabadulószobát imádni fogod.

Nehézségi fokozatát tekintve kezdőknek / középhaladóknak ajánljuk.

Szobafogság Anker't - „A Párttitkár irodája”

Egy igazi időutazás a múlt szocialista hangulatába, ami valahogy a szívünkhöz nőtt – hiszen ez az egyetlen szabadulós játékunk, mely nyitásunk óta mindenki kedvencévé vált – vagy már minket is beszippantott a párt agymosó propaganda gépezete? Ebben a szabadulós játékban ügynökként kell helyt állnotok, hogy a pártvezér ellen eltervezett merényletet meghiúsítsátok! Azonban a vezérkarnak ennyi nem elég. A merénylő csoport tagjait még nem ismerik, ezért terhelő bizonyítékokat kell gyűjtenetek az összeesküvőkről. Ha sikerül, akkor egyben a kijutás is garantálva van. De ha nem sikerül…

Nehézségi fokozatát tekintve kezdő / haladó szabadulóknak egyaránt ajánljuk.

Szobafogság Anker't - „Rázva, nem keverve!”

„Rázva, nem keverve” játékunk az MI6 ügynökeinek bőrébe repít (a brit titkos ügynök James Bond neve ismerős?). Ebben a játéktérben minden kreativitásotokra és problémamegoldó képességetekre szükségetek lesz, hogy elháríthassátok a fenyegetettséget! Készüljetek egy merőben újfajta és innovatív kihívásra, hiszen több játéktérben is helyt kell állnotok, ráadásul a csapategységet kezdetben megbontva, majd újra egyesítve! Valódi szabadulós szoba ez a javából, igazi ínyenceknek.

Nehézségi fokozatát tekintve tapasztaltabb szabadulóknak ajánljuk.

Knowland Budapest - „Hundead Quit”

A 18. században még gyermekcipőben járt az orvostudomány, előfordult, hogy halottnak vélt, ám élő embereket temettek el. Néhány szerencsés megmenekülést leszámítva borzalmas halál várt a szűk koporsóban magukhoz tértekre. A játék is egy ilyen, valóban megtörtént – és szomorúan végződött – váci eseten alapul.
De nektek most lehetőségetek nyílik arra, hogy visszautazzatok az időben, és kiszabadítsátok a tetszhalottat! Egy ódon családi kripta vár rátok, valódi emberi maradványokkal, és ha megfejtitek az évszázados rejtélyeket, és meglelitek a kulcsot, akkor még időben megmenthetitek a magához tért tetszhalottat a szörnyű kínhaláltól…

Nehézségi fokozatát tekintve tapasztaltabb szabadulóknak ajánljuk.

Knowland Budapest - „Dare to Win”

A játék során 19. századi fiatal kutatók bőrébe bújhattok, akik egy rejtélyes meghívást kaptak egy titokzatos, levelében csak Robert-ként bemutatkozó tudóstól. Robert azt állítja, hogy megfejtette „az élet legnagyobb rejtélyét”, és amennyiben sikerül megoldanotok a felfedezéshez vezető rejtvényeket, amelyek Robert dolgozószobájában várnak rátok, együtt tárhatjátok eredményeiteket a világ elé.
Csakhogy az élet legnagyobb titkát, a felismerést és a kijutást a dolgozószoba valódi állat- és növénypreparátumai, geológiai kincsei és ősmaradványai őrzik…

Nehézségi fokozatát tekintve középhaladóknak és tapasztaltabb szabadulóknak ajánljuk.

BALATON - „Angry Birds”

- CSAK A NYÁRI SZEZONBAN ELÉRHETŐ JÁTÉK -
Az egyik legismertebb okostelefonos játék, de most élőben! Keveredjetek bele a mérges madarak világába, segítsetek nekik a malacok elleni harcban. Mindössze 30 percetek van rá, vajon sikerülhet? Teljes mértékben családbarát szabadulószoba, 6 éves kortól játszható, kisebbek szülői felügyelettel vehetnek részt a játékon.

Nehézségét tekintve kezdőknek, első szabadulóknak ajánljuk.

BALATON - „Harry Potter”

- CSAK A NYÁRI SZEZONBAN ELÉRHETŐ JÁTÉK -
Harry Potter-t és az ő különleges történetét mindenki ismeri. Erre támaszkodva alkottuk meg az első Harry Potteres szabadulós játékot, melynek díszletét és feladatainak nehézségét egyaránt úgy állítottuk be, hogy kicsik és nagyok is tudják élvezni, így kialakítva a tökéletes családbarát játékteret. 30 perc, mely egy elvarázsolt világba repíti a játékosokat.

Nehézségét tekintve kezdő és haladó szabadulók egyaránt élvezhetik a játékot.