Szobaink

Kijutós játékaink

A szabadulós játékainkat már 5 különböző játéktérben is élvezhetitek. Ezek közül hármat találtok Budapest belvárosában és kettőt a Balatonon, a Club Aliga területén. Mind az öt szabaduló szoba teljesen különböző mind berendezésben, mind feladvány típusokban, mind pedig történetben.

Nálunk nincs ijesztgetés, nem kapcsoljuk rátok a villanyt, nincs bent rajtatok kívül senki a játéktérben. Kizárólag magatokra hagyatkozva kell megoldanotok minden ügyességi és logikai feladványt, hogy kijuthassatok időben. Kalandmestereinktől walkie-talkie- n kérhettek segítséget, ha szükségetek lenne rá.

Szabadulószobáink 2 fős csapattal is megoldhatóak, de úgy vannak kialakítva, hogy egészen 6 fős csapatokig is maximális játékélményt nyújtanak.

Budapesti kijutós játékaink egész évben, míg a balatoniak csak szezonálisan, nyáron érhetőek el.


BUDAPEST - „A Párttitkár irodája”

Egy igazi időutazás a múlt szocialista hangulatába, ami valahogy a szívünkhöz nőtt – hiszen ez az egyetlen szabadulós játékunk, mely nyitásunk óta mindenki kedvencévé vált – vagy már minket is beszippantott a párt agymosó propaganda gépezete? Ebben a szabadulós játékban ügynökként kell helyt állnotok, hogy a pártvezér ellen eltervezett merényletet meghiúsítsátok! Azonban a vezérkarnak ennyi nem elég. A merénylő csoport tagjait még nem ismerik, ezért terhelő bizonyítékokat kell gyűjtenetek az összeesküvőkről. Ha sikerül, akkor egyben a kijutás is garantálva van. De ha nem sikerül…

Nehézségi fokozatát tekintve kezdő / haladó szabadulóknak egyaránt ajánljuk.

BUDAPEST - „Rázva, nem keverve!”

„Rázva, nem keverve” játékunk az MI6 ügynökeinek bőrébe repít (a brit titkos ügynök James Bond neve ismerős?). Ebben a játéktérben minden kreativitásotokra és problémamegoldó képességetekre szükségetek lesz, hogy elháríthassátok a fenyegetettséget! Készüljetek egy merőben újfajta és innovatív kihívásra, hiszen több játéktérben is helyt kell állnotok, ráadásul a csapategységet kezdetben megbontva, majd újra egyesítve! Valódi szabadulós szoba ez a javából, igazi ínyenceknek.

Nehézségi fokozatát tekintve tapasztaltabb szabadulóknak ajánljuk.

BUDAPEST - "Rejtélyek Roxfortban"

Egy elvarázsolt világ, ahol sok múlik rajtatok. Vajon megtaláljátok az elveszettnek hitt lélek egy darabját, mielőtt feltámadna az, akinek a nevét leírni sem merjük? Csak az együttműködéseteken és kreativitásokon múlik.
Ha ismered Harry Potter különleges világát, akkor ezt a szabadulószobát imádni fogod.

Nehézségi fokozatát tekintve kezdőknek / középhaladóknak ajánljuk.

BALATON - „Angry Birds”

- CSAK A NYÁRI SZEZONBAN ELÉRHETŐ JÁTÉK -
Az egyik legismertebb okostelefonos játék, de most élőben! Keveredjetek bele a mérges madarak világába, segítsetek nekik a malacok elleni harcban. Mindössze 30 percetek van rá, vajon sikerülhet? Teljes mértékben családbarát szabadulószoba, 6 éves kortól játszható, kisebbek szülői felügyelettel vehetnek részt a játékon.

Nehézségét tekintve kezdőknek, első szabadulóknak ajánljuk.

BALATON - „Harry Potter”

- CSAK A NYÁRI SZEZONBAN ELÉRHETŐ JÁTÉK -
Harry Potter-t és az ő különleges történetét mindenki ismeri. Erre támaszkodva alkottuk meg az első Harry Potteres szabadulós játékot, melynek díszletét és feladatainak nehézségét egyaránt úgy állítottuk be, hogy kicsik és nagyok is tudják élvezni, így kialakítva a tökéletes családbarát játékteret. 30 perc, mely egy elvarázsolt világba repíti a játékosokat.

Nehézségét tekintve kezdő és haladó szabadulók egyaránt élvezhetik a játékot.