Kitelepülés

Kitelepülés rendezvényekre

Mit ajánlunk?

  • Szabadulószoba fix helyszíneinken
  • Szabadulószoba kitelepüléssel
  • Sit&Solve játék
  • Saját fejlesztésű logikai és ügyességi játékok
  • GPS Geocaching izgalmas tematikákra építve

Kiknek ajánljuk?

  • Vállalkozásoknak és vállalatoknak csapatépítésre
  • Promóciós kampányok szervezőinek
  • Vállalkozásoknak és vállalatoknak szervezetfejlesztésre
  • Baráti társaságoknak a csapat összekovácsolására
  • Önkormányzatoknak, iskoláknak

Referenciák

Csapatépítő játékok

Kijutós játékok kitelepítése, avagy szabadulószoba ott, ahol szeretnéd

Kijutós játékainkat vittük már szervezetfejlesztő tréningekre, csapatépítésekre, plázába promóciós kampányra, fesztiválokra alternatív kikapcsolódásként és még számtalan helyre.

Több év alatt kifejlesztettünk annyi és olyan modulokból felépülő játékot, hogy magabiztosan kijelenthetjük: Igényeitekhez igazított játékot tudunk biztosítani a rendezvényetekre. Egyedi játékmenetekkel (Mi lenne, ha a cégvezető kerülne az alapsztori közepébe?), rugalmas feltételekkel (hotelszoba, konferenciaterem, egy zöld mező, iskolaudvar, hotel wellness részlege, egy gyár avatásra váró csarnoka... - mind olyan helyek, ahova már installáltunk kijutós játékot) és mosolygós játékmesterekkel várjuk megkereséseteket elérhetőségeink bármelyikén

Legyen szó egy kisebb baráti összejövetelről, vagy több száz fős céges rendezvényről, megtaláljuk a legjobb megoldást arra, hogy mindenkinek jusson a szabadulás élményéből (pontosabban a bezártságéból, a szabadulás megvalósulása a csapat munkájától függ).

Tehát a lényeg: Különleges programokért és egyedi árajánlatért keressetek minket az info@szobafogsag.hu email címen vagy a +36 70 628 568-as telefonszámon és szobástul megyünk feldobni a rendezvényeteket.

Ha bármilyen kérdésed felmerülne a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor itt tudsz velünk kapcsolatba lépni.

Bemutatkozó anyagunkat ITT érheted el.

Sit&Solve interaktív kvízjáték


A szabadulószobás játékokra épülő Sit&Solve játékunk saját fejlesztésű csapatépítő programunk. Ennek keretein belül a szabadulós szobákból ismerős, izgalmas logikai és ügyességi feladványokat kell megoldaniuk a csapatoknak játékmestereink vezetésével, viszont a résztvevőket nem zárjuk el egymástól és nem szükséges mobilfalakkal teljes szobákat felépíteni. Maga a játék hangulata kötetlenebb, a különböző csapatok beszélhetnek egymással, valamint van mód étteremben vagy bárban is a játék megvalósítására, akár fogyasztással egybekötve.

GPS Geocaching városban vagy terepen


Tetszenek a kreativitást igénylő logikai és ügyességi feladványok, de Ti mozgalmasabban kapcsolódnátok ki? Erre fejlesztettük ki GPS Geocaching játékainkat. Ezekben a lényeg, hogy kézi GPS eszköz segítségével kell adott koordinátákat felkeresni, ahol bizonyos feladatokat megoldva kapjátok meg vagy fejtitek meg a következő koordinátát. 5 fős csapatok, mindenki más irányba indul, de a túrátok hossza megegyezik, így természetesen a házi verseny sem maradhat ki, teljesítményetek tökéletesen összemérhető. Nap végén pedig az adott spot-oknál készült fotók / videók - amiknek készítése is lehet a feladatok része - megtekintése biztosítja az alapot, hogy felejthetetlen legyen az élmény. Van lehetőség városban vagy terepen is megvalósítani a programot és izgalmas alapsztorikat / tematikát is kialakítunk az eseményhez. Amennyiben szimpatikus ez a program, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!