Elköltöztünk!
2013-02-07
Nálunk Jártak, rólunk írták
2013-02-08

Szobafogság?

Szobafogság – kijutós, avagy room escape játék élőben?

A Szobafogság nem más, mint a sokak által kedvelt room escape játékok élő változata!

Négy izgalmas történethez igazodóan berendezett szobánk van, ahol társaiddal kipróbálhatod logikai és problémamegoldó képességed. A játék roppant egyszerű, 60 percre bezárunk Téged és csapatodat egy szobába és onnan kell kiszabadulnotok különböző feladatok megoldásával. A fejtörők összetettek és megtornáztatják az agyat, de mindegyik kikövetkeztethető és ésszel megoldható. Tehát nem kell az erőtöket használni csak a fejeteket, erről szól a Szobafogság. Közben pedig a történet is kirajzolódik és egyre közelebb juthattok a megoldáshoz.

A csapatoknak minimum 2, maximum 5 főből kell állnia, szóval kiválóan alkalmas céges csoportok, baráti társaságok, családok számára. Igen, itt együtt kell megdolgozni a sikerért, hiszen csak így tudtok kijutni. Ezért bátran ajánljuk csapatépítő tevékenységként is. Tehát ha unod már a céges csapatépítő feladatokat, és valami új élményre vágysz, akkor itt a helyed!

Hangsúlyoznánk, hogy ez nem egy horror story, itt nem lesznek ijesztgetések, paráztató hangok és félhomály, tehát az ilyesmitől tartók is jöhetnek bátran.

És mindez hol? A Kodály köröndtől 4 percre gyalog a Szinyei Merse utcában.

Ez a csapatépítés legújabb és egyik legizgalmasabb formája. Room escape / kijutós játék élőben! Ezt ne hagyd ki!

 

Vár rád is a Szobafogság!

Már csak egy kérdés maradt: Neked meddig tart???

 

További infókat az oldalon találhattok az élő kijutós játékról, a szobákról, és a Flow élményről.

Ha bármilyen kérdésetek merülne fel a szobafogsággal kapcsolatban, akkor azt feltehetitek az alábbi elérhetőségeinken, illetve a Facebookon!